Støt Kassebølles Støtteforening, hver gang du tanker.

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kassebølle Friskoles Støtteforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Kassebølle Friskoles Støtteforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Eller bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Man skal selv aktivt vælge en sponsoraftale med Kassebølle Friskoles Støtteforening via fanen “Mig”; sponsorafaler.

Du kan tilmelde dig direkte via denne invitation https://okapp.dk/qlG3tFuJmmb

Når man tanker med OK appen og ikke har downloadet den tidligere,  gælder det som 1 ny kunde. Vi skal skaffe 10 nye kunder om året.

Hvordan betaler jeg med en OK app? Se dette videoklip:

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også forhøje støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karina Lægsgaard fra støtteforeningen på 91557733 eller st.kassefri@gmail.com