Stillinger

Vil du være med til at fortælle næste kapitel af Kassebølle Friskoles historie?

Vi søger en ny skoleleder, der vil stå i spidsen og lede skolen i tæt samarbejde med vores dygtige og erfarne viceskoleleder, da vores nuværende skoleleder har valgt at søge nye veje. Vi søger en leder, der har rødderne plantet godt i de grundtvig-koldske værdier.

Du er en visionær leder, der har ambitioner på skolens og de ansattes vegne. Vi skal sammen sikre en høj kvalitet af skolens undervisning og pædagogik og samtidig udvikle vores tilbud og tilgang til eleverne og undervisningen. Du leder på baggrund af skolens værdigrundlag og ser værdien af nye tiltag.

Du er en klar og tydelig leder, der evner at føre beslutninger ud i livet og tage ansvaret som leder på dig. Samtidig er du empatisk og ser styrkerne ved et godt samarbejde med alle faggrupper af ansatte, forældre og bestyrelse. Du evner at se mulighederne ved forskellighed og samtidig få skolen til at være én velfungerende enhed.

Du skal være klar til og i stand til at påtage dig et ansvar for administration, økonomi og pædagogik samt varetage undervisning i et mindre omfang. Vi forudsætter, at du har indblik i undervisning af børn og unge.

Det er også vigtigt for os, at skolen er synlig, nærværende og attraktiv i lokalsamfundet, og her kommer du til at spille en nøglerolle. Vi har eksempelvis en velfungerende legestue og har mange ambitioner og visioner for skolen og dens vækst fremadrettet.

Vi tilbyder

En stilling i spidsen for en skole med kerneværdierne; faglighed, glæde, tryghed og kreativitet. Kassebølle Friskole er baseret på det grundtvig-koldske skole- og livssyn, hvor vi har stor fokus på demokratisk dannelse, fællesskab, forpligtelser og ansvar.

Vi er 104 glade børn og 16 engagerede ansatte på en over 140-år gammel og traditionsrig friskole, beliggende på midten af Langeland fantastisk placeret i landlige omgivelser tæt på skov, strand og vand – og alligevel kun få minutters kørsel fra Rudkøbing og 20 minutter fra Svendborg.

Ansøgning

Stillingen tiltrædes 1. august 2018. Yderligere oplysninger hos viceskoleleder Jeanne Holmgaard på telefon 24 28 63 11. Eventuelt besøg på skolen kan også aftales her.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Aflønning forhandles i intervallet 426.977-511.957 kr. Ansøgninger med relevante bilag sendes i ét samlet pdf dokument til Jeanne Holmgaard på jeanne@kassefri.dk . Ansøgningsfrist d. 5. april kl. 12.00.

Alle ansøgninger behandles med diskretion. Samtaler gennemføres i to runder i uge 16 og 17.