Stillingsopslag til nyt Børnehus

Kassebølle Friskole udvider med nyt Børnehus 1.1.2020.

Derfor søger vi 1 pædagog og 1 pædagog assistent

Vil du være med til at udvikle vores integrerede Børnehus?

Kassebølle Friskole fusionerer med “Tildehuset” med visionen om “fra tryg vugge til færdig eksamen“. Børnehuset arbejder som en forlængelse af hjemmet. Her er en stor grad af mulighed og forventninger til forældredeltagelse i børnenes og husets hverdag. Vi arbejder på en grøn og bæredygtig profil med naturstyrelsens grønne flag. I hverdagen fylder ude- og spejderliv, leg, venskaber, krea, fortælling, teater og musik rigtig meget. Vi holder høns, dyrker haven, leger ved skov og strand og medbringer gerne trangiaen, når vi tager på farten. Vi ønsker og arbejder for, at alle børn oplever en tryg og glidende overgang imellem deres skift i institutionslivet. Vi kender hinanden og tryghed er grobund for udvikling og bærer det gode fællesskab videre. Børnehuset kan rumme 22 i børnehavebørn, 10 vuggestuebørn og ca. 15 i Fritteren.

Vi har 2 stillinger: 1 pædagog på 30 timer og 1 pædagog assistent på 30 timer.

Vi forventer…

• Du skal holde af børn og kunne lide at være sammen med dem.
  • Du er skabendende, nærværende og arbejder for det gode børneliv i hjemlige rammer.
  • Du er faglig dygtig og kompetent. Kendskab til sprogtest vil være et plus.
  • Du vægter forældresamarbejde højt og har fællesskabet for øje.
  • Du har lyst til at arbejde med natur, friluftsliv, håndværk og udeliv.
  • Du kan se dig selv indgå i et børnehus, hvor alderen spænder stort.
  • Du kan arbejde selvstændigt med ansvar og tag initiativ.
  • Du vil bidrage aktivt til udviklingen af børnehuset i tværfagligt samarbejde med skolen.

Kassebølle Friskole er en gammel og traditionsrig friskole, beliggende på midten af Langeland, fantastisk placeret i landlige omgivelser tæt på skov, strand og få minutters kørsel fra Rudkøbing. Kassebølle Friskole er en kreativ og fagligt velfunderet friskole baseret på det Grundtvig-Koldske skole- og livssyn. Skolen lægger overordnet vægt på, at undervisningen foregår i et hjemligt, nærværende og trygt miljø, hvor der tages hensyn til det enkelte barn.

Ring eller skriv til skoleleder Bitten Guldbjerg. Mail: skoleleder@kassefri.dk eller ring 23866264.

Du er også velkommen til at kontakte Rikke Vædele, der er daglig leder af “Tildehuset” på 29242436.

Der er ansøgningsfrist 11. dec. kl. 18.00 og ansættelsessamtaler i uge 50/51.

Kassebølle Friskole
Kassebøllevej 7
5900 Rudkøbing, Langeland

Se stillingsopslaget som pdf her: Stillingsopslag-til-pædagog-2020.