Velkommen til Fritteren

Fritteren ligger i dejlige omgivelser tæt på skov og marker. Vi elsker at følge naturens gang så tæt på vores lokaler, og bruger naturens materialer på en hyggelig ogIMG_0535 sjov måde. Indvendig har vi 3 dejlige lokaler indrettet med mindre legeområder og spændende legetøj. Børnene kan bruge hele skolens område til at lege på. Der er 18 børn og 2 ansatte i Fritteren.

Vores hverdag

Åbningstider

Fritteren har åbent fra kl. 06.30-07.55 samt kl. 12.30-16.30 – fredag til kl 16.00. Fritteren har lukket i alle skoleferier. Dog er der mulighed for pasning i starten samt i slutningen af sommerferien. Tilmelding er nødvendig.

Eftermiddagsmad

Hver eftermiddag ca kl. 14.00 serverer vi lidt mad for børnene. Det består som oftest af groft knækbrød med smør og frisk frugt. Er dit barn mere sulten er det en god ide, at give en ekstra mad med i madpakken.

AktiviteterIMG_0291

Vi planlægger vores aktiviteter efter årstider og højtider, og i vores kalender kan I se hvad vi har planlagt for hele skoleåret.

Hver måned laver vi et nyhedsbrev som bliver lagt ind på hjemmesiden og på facebook. Her beskriver vi bla. tema, aktiviteter og info til jer forældre.

Skolebus

Mange af børnene kører med bus fra skolen, og Fritteren hjælper med at sende børnene afsted. Bussen kører skolen kl 14.20 og kl 15.02. Mere information om buskørsel og bustider kan ske ved henvendelse til kontoret.

Sygdom og fravær

Hvis dit barn bliver syg eller holder fri, vil vi rigtig gerne have, at du giver os besked på SMS. Send en sms til tlf. 31 78 50 71. Vi tjekker vores mobil hver dag når vi åbner, og det er altid muligt at få fat i os på dette nr.