Velkommen til Fritteren

Fritteren ligger i dejlige omgivelser tæt på skov og marker. Vi elsker at følge naturens gang så tæt på vores hus, og vi bruger naturens materialer på en spændende og sjov måde. Vores atmosfære er hjemlig og tryg, og vi vil gerne have at børnene føler, at dette er deres hjem når de er her.

Vi har 3 dejlige lokaler indrettet med mindre legeområder og spændende legetøj. Vi bruger vores køkken til at bage og lave eftermiddagsmad sammen med børnene. Børnene kan bruge hele skolens område til at lege på, og vi viser tillid til, at de kan tage ansvar for deres færden på legepladsen fx. uden en voksen.

Børnene vælger selv om de vil deltage i vores aktiviteter eller om de hellere vil lege med deres kammerater. Vi vægter børnenes frie valg højt, og vi respekterer, at de selv administrerer deres fritid når de er i Fritter.

Åbningstider

Fritteren har åbent fra kl. 06.30-07.55 samt kl. 13.00-16.30 – fredag til kl 16.00. Fritteren har lukket i alle skoleferier. Dog er der mulighed for pasning i starten samt i slutningen af sommerferien. Tilmelding er nødvendig.

Eftermiddagsmad

Hver eftermiddag serverer vi lidt mad for børnene. Det er meget varieret kost, og det kan fx. være: rugbrødsmadder, pastaretter eller knækbrød . Vi får sponsoreret lækker frugt fra Frugtplantagen Strandlyst, og det bliver serveret til hvert måltid. Er dit barn mere sulten er det en god ide, at give en ekstra mad med i madpakken.

Skolebus

Mange af børnene kører med bus fra skolen, og vi hjælper med at sende børnene afsted. Bussen kører skolen kl 14.20 og kl 15.02. Mere information om buskørsel og bustider kan ske ved henvendelse til kontoret.

Sygdom og fravær

Hvis dit barn bliver syg eller holder fri, vil vi rigtig gerne have, at du giver os besked på SMS. Send en sms til tlf. 31 78 50 71. Vi tjekker vores mobil hver dag når vi åbner, og det er altid muligt at få fat i os på dette nr.