Skolestart 2016.

Kære alle.

Så er vi ved at nærme os starten på et nyt skoleår. Jeg håber at alle har haft en god sommerferie og er klar til at tage fat igen. Vi mener vi er ved at være klar til at tage imod børnene og forhåbentlig give dem et godt, spændende og varieret skoleår 2016/2017.

Vi starter som tidligere nævnt på:

torsdag d. 11.8. kl. 08.00 med morgensang.

Efter morgensangen vil vi gerne byde de forældre der er mødt op på en kop kaffe. Efter kaffen og den pause det giver, går eleverne med deres klasselærer ud i klasserne. Forældre er selvfølgelig velkommen til at gå med. Klasselærerne har deres klasse indtil pausen kl. 11.30. Efter 12.30 følger vi det almindelige torsdagsskema, så eleverne har fri som på en almindelig torsdag.

På fredag kommer årets første egentlige nyhedsbrev  med lidt flere informationer om årets forløb.

På skolens vegne

Benny Christensen