Legestue

Velkommen til Legestue på Kassebølle Friskolelegekassen 04-sep.-2016 21-26-53 Page 2 (1)-1

Kassebølle Friskole danner rammerne for en ny legestue i Rudkøbing. Det er et samarbejde, som er indgået mellem Rudkøbing-­Simmerbølle menighedsråd, præsterne og Kassebølle Friskole, som gør det muligt for alle hjemmegående børn mellem 0­-6 år i Rudkøbing, Simmerbølle og omegn at mødes. Legestuen ledes af friskolens SFO­leder Mette Lind Jensen og pædagog Rikke Vædele.

Det er en hyggelig formiddag med sanglege, kreative aktiviteter og leg, og det giver børn i nærområdet mulighed for at mødes og styrke deres sociale udvikling igennem nye venskaber. Børnene får både mulighed for at være kreative og for at udfordre deres motorik i det spændende program vi præsenterer for dem. Vi har fokus på traditioner og årstider og vores aktiviteter bliver målrettet efter det.

Sognepræst Lene Kjær Andersen vil indimellem invitere til børnegudstjeneste i Simmerbølle kirke, ligesom hun også af og til vil deltage i samværet med børnene på skolen.

Legestuen mødes hver tirsdag og torsdag kl. 9.30-­11.30.

Det koster 10 kr. pr. gang til kaffe osv. Hvert barn skal have et stykke frugt og en madpakke med. Tilmelding kan ske til SFO­-leder, Mette Lind Jensen  – kassefritter@gmail.com