Velkommen til Kassebølle Børnehus (Tildehuset)

Børnehuset består af vuggestue, børnehave og fritter.

Børnehuset ligger i dejlige omgivelser tæt på skov og marker. Vi elsker at følge naturens gang, og vi bruger naturens materialer på en spændende og sjov måde. Vores atmosfære er hjemlig og tryg, og vi vil gerne have at børnene føler, at dette er deres hjem når de er her.

Grundholdninger i dette nye børnehus tager udgangspunkt i Tildehusets pædagogiske læreplaner. Den private børnepasning Tildehuset fusionerede med Kassebølle Friskole i efteråret 2019.

I løbet af 2020 skal der godkendes et nyt samlet sæt pædagogiske læreplaner. Der skal også blandt personale og forældre findes et nyt navn til dette børnehus i starten af 2020.

Dagens rytme:

6.30-7-30 Morgenmad.
7.45 Skolebørn følges/sendes i skole til morgensang.
9.00 Morgensamling for alle i børnehuset.
9.20 Dagens aktiviteter går i gang
11.15 Madpakker.
11.40 Sovebørn puttes. Aktiviteter for de store.

13.00/ 13.50 Fritterbørn krydses af i klassen og hentes.
13.50 Fælles eftermiddagscafe, fritterum åbnes op til fri leg  og eftermiddagsaktiviteter

16.30 Børnehuset lukker.

Ved sygdom, indskrivning, etc.

For alle børn i vuggestue og børnehave skal der gives besked pr. tlf  31 78 50 71 inden kl. 8.30. Send en sms til mobilnummeret. Forældre i fritteren kan også kontakte os via dette nummer.

Hvis i ønsker jeres barn indskrevet, kontakt Børnehusets daglige leder Rikke Vædele på dette nummer.

Al anden henvendelse skal ske til skoleleder Bitten Guldbjerg på mail skoleleder@kassefri.dk