Fredag den 21. maj – kommer Kultur karavanen til Kassebølle og Langeland.

Kort fortalt så er formålet med denne rejse at bevæge sig langsomt gennem landet og lave kulturelle byttehandler med de lokalsamfund vi møder. Den vare vi har at bytte med er vores forestillinger, workshops, koncerter mm. Det vi gerne vil have i bytte er at se hvilke sjove, skæve og originale kulturtiltag der er i de byer vi besøger. Vi har gjort det før, og er blevet betaget af hvor mange gode kultur kræfter der er rundt omkring i landet, hvor folk selv må tage fat, hvor der skal ske noget. Det er vores erfaring, at i et mindre lokalsamfund bliver kunst og kultur ofte brugt til at skabe sammenhængskraft frem for underholdningstilbud. Det vil vi gerne dokumentere. Derfor har vi med på vognen en antropolog, en forfatter og en radiodokumentarist, som tilsammen udgiver en bog og en podcast.

Fredag den 21. maj skal vi danse folkedans og se et nordisk teaterstykke. Det bliver spændende 🙂 Kultur karavanen slår lejr hos os fra fredag til søndag med heste og tju-hej 🙂

Man må gerne kigge forbi lørdag den 22. maj på hestene.