Storlege dag søndag den 26. maj

STORE LEGEDAG

Kan du lege?

Tag hele familien under armen og kom med til STORE LEGEDAG på Kassebølle Friskole søndag d. 26. maj 2019 kl. 11:00 – 15:00.

Her kan børn og barnlige sjæle i alle aldre lege og hygge en hel dag med masser af GRATIS aktiviteter. På pladsen er der dagen igennem hoppeborg, airtrack, flødebollekast, vadkatapult og meget mere.

For de helt små børn er der ’småbørnsland’ med blandt andet en lille rutschebane og et vand legebassin.

Til STORE LEGEDAG er der desuden mulighed for at møde mere end 10 forskellige foreninger fra Langeland, hvor børnene kan snuse til forskellige fritidsaktiviteter, som de eventuelt vil gå til.  Så overvejer I spejder, ridning eller skydning, så kom og mød foreningerne ved deres boder, hvor børnene kan prøve at lave snobrød, ride en tur eller skyde efter målskive.

På pladsen kan der købes mad, drikkelse, is og kaffe til de voksne, som også kan sidde og nyde musik ved borde og bænke.

Store Legedag er arrangeret af Longelse Sportsforening og Kassebølle Friskoles Støtteforening.