14. marts – kl. 19. – 21.Spændende initiativ Koncert og Foredrag med STEPP2 (Steppeulvene)

Oplev den gamle steppeulv Preben Devantier og resten af STEPP 2 til koncert og foredrag på Kassebølle Friskole torsdag den 14. marts kl. 19.00 – 21.00.

Du kan opleve Steppeulvens trommeslager, Preben Devantier, når han sammen med de øvrige medlemmer af bandet STEPP 2 gæster Kassebølle Friskole på Langeland lige ved Rudkøbing. Der er lagt op til en hyggelig aften med hippie-nostalgi, når orkestret præsenterer helt nye originale lyriske udskejelser som på fornemste vis beskriver den unge Skaløes tanker og følelser  – naturligvis flankeret af de otte numre fra det ikoniske 1967-album ”Hip” samt øvrige sange, der aldrig nåede at komme med på kultpladen. Det bliver et dunder af en koncertoplevelse, som inviterer publikum med på en musikalsk rejse centreret omkring Eik Skaløes multifaceterede lyriske troldspejl.

Billetpris: 85 kr. i forsalg via mobilpay 28350779 – skriv STEPP2 + navn. 70 kr. for forældre på skolen og medlemmer af Støtteforeningen eller Skolekreds. 100 kr. ved salg i døren. Vi glæder os til at se dig 🙂

Eventuel overskud går til Kassebølle støtteforening. Nuværende elever gratis.