Formålsdebatmøde + Musikteaterforestillingen “A la Queen” 27. Februar.

Kære forældre.

Onsdag den 27. Februar vil Teaterholdet, Musikvalgfag om mandag og Musikskoleholdet fra 5./6. klasse gerne præsentere musikteaterforestillingen ”A la Queen”.

Det er en fysiskekspressiv forestilling, der tager udgangspunkt i Queensmusik- og stemnings-univers. Vi har lavet en montage med udgangspunkt i 7 af Queens  sange. Eleverne har været med i hele skabelsesprocessen og det er en god blanding af elever, der både spiller musik og teater.

OBS – denne onsdag er en længere dag end sædvanlig.
Forestillingen spilles nemlig kl 15.00 – 15.30 i gymnastiksalen for alle skolens elever.
Fritteren og et par lærere går med over.

Forestillingen kører igen (The show must go on 🙂 kl 16.30 for forældrene mm til kl 17.00.

Umiddelbart derefter begynder vores Formålsdebatmøde fra ca. 17.15. Det hele slutter senest kl 18.30.