3. december: Julehygge-klippe dag med familien. Dagens Program

Så bliver julen skudt i gang og der skal klippes, flettes og hygges til den helt store guldmedalje. Hele skolen skal gøres klar til december og hele familien – måske særligt bedsteforældre kom endelig forbi og hyg med de store og små:)

8.00:

Morgensang: Julesange, højtlæsning, af julehistorien Ildmageren, ved Bitten og fremlæggelse af dagens indhold.

Materialer uddeles til at lave juletræet.

8.15 – 9.40:

0.- 4. Arbejder medbundenaf det fælles juletræ JH, AB, AM, JH.

5.-7. Arbejder med midten af det fælles juletræ KA, Conny, RA.

8.-9. Arbejder med toppentil det fælles juletræ DK, AK.

Når man har pyntet sin del af juletræet hænges den op på væggen ved lærerværelset. Herefter pynter man sin klasse i fællesskab.

9.40 – 10.00:Pause

10.00 – 11.30:

Alle mødes i morgensangsalen. Her trækkes lod blandt klasserne om, hvem der laver overraskelse til hvem. Herefter går man i klasserne og laver overraskelse til sin udkårne klasse. Den skal man så give i løbet af december måned.                                Eksempler:

Julekalender på alle hverdage

En adventskalender på en given skoledag

En lille optræden med en sang, teaterstykke eller film

Bage en kage til dem

11.30 – 12.15: Pause

12.15 – 13.00:Mødes i morgensangsalen til Julesange og højtlæsning. Herefter julebanko.

13.00 – 13.50: Æbleskiver ved 9. Klasse. Julemusik og sang.