Skolelørdag den 29. september 2018

Skolelørdag er blevet en ny og god tradition på Kassebølle. Det er en dag, hvor hele familien er med i skolen. Her får familien et indblik i hverdagen og undervisningen på Kassebølle.  Forældre, børn og personale vil i fællesskab løfte friskolen praktisk og socialt, det en særdeles vigtigt og livgivende dag for vores “skolesammenhængskraft” og børnene får en oplevelse af og mærker, at alle deltager og er engageret i deres hverdag og skoleliv på friskolen.

Denne tradition udspringer også ud fra vores værdigrundlag, om at;

• Skolen bygger på nær kontakt mellem skole og hjem og prioriterer fællesoplevelser blandt elever, forældre og lærere højt
  • Der er stor åbenhed omkring skolens hverdag, og forældre er altid velkomne til at deltage i undervisningen
  • På skolen er spændende og store udendørsarealer med mulighed for fysisk udfoldelse
  • Skolens lokaler har hjemlig atmosfære

Vi gør opmærksom på, at dagen er en obligatorisk skoledag fra kl. 8.00 – 15.00

Mere info om skolelørdagen

Information-Skolelørdag-2018-29.-september

Jeg ringer rundt og informerer mere om dagen.