Stor legedag søndag den 19. august

Kære forældre og elever på Kassebølle Friskole,

St. Legedag er et årligt arrangement, foretaget i samarbejde med Kassebølle Friskoles Støtteforening og Longelse Sportsforening. Arrangementet bliver afholdt på Kassebølle Friskole.

St. Legedag er en mulighed for unge mennesker på Langeland for at kigge på de forskellige sportsgrene og andre aktiviteter de kan deltage i igennem året. Invitation kommer i jeres barns skoletaske når de starter tilbage efter ferien.

Jeg skriver til jer fordi vi rigtig godt kunne bruge jeres hjælp. Sådan et arrangement kræver mange frivillige hænder til at løse mange forskellige opgaver. Vi efterlyser derfor følgende:

20 Frivillige voksne til at stå ved de forskellige aktiviteter som St. Legedags gruppen selv har – så som cafeen, pølsevognen, vandbassinet, hoppepuden, fald i vand-bassinet, samt andet.

Frivillige Kassebølle elever til ansigtsmaling, flødebollemaskinen, fald i vand-bassinet (elever der er villige til at stille op til at blive kastet i vandet). Mht. ansigtsmaling kunne vi ønske os nogle af de store elever. Jo flere der er, desto flere kan få malet ansigt. Flødebollemaskinen kan sagtens håndteres fra 5. kl. og op. Vi har skrevet til skolen ang. elev deltagelse. Det er vigtigt for skolens profil at forældre og elever deltager i arrangementet. Det er trods alt reklame for vores skole og den skulle helst være positiv. Derfor, desto flere som vil hjælpe desto større succes og forhåbentlig større positiv reklame. Husk, arrangementer er åbent for alle unge på Langeland.

15 hjemmebagte kager til selve dagen. Disse bliver solgt i cafeen.

Hvis nogle af jer ligger inde med følgende og kunne tænke jer at donere det til St. Legedag, mangler vi følgende:

* En lille plastic rutsjebane – til de helt små – dette her er et STORT ønske.

* Vandbassiner i alle størrelser. Men ikke en hel pool J

* Legetøj til sandkassen

* Scooter til de små

* Cykler til de små

* Badebolde

* Baljer til at skylle fødder i inden man går i vandbassinet.

Af sikkerhedsmæssige hensyn, beder vi om at det donerede er i god stand og ikke i stykker.

Tilmelding og donationer sker til Susana Christensen på (mobil) 28350779 eller mail til shaugaard@hotmail.com

Med venlig hilsen,

Susana Christensen på vegne af Kassebølle Friskoles Støtteforening