Legestue

Velkommen til Legestue på Kassebølle Friskolelegekassen 04-sep.-2016 21-26-53 Page 2 (1)-1

Kassebølle Friskole danner rammerne for en legestue i Rudkøbing. Det er et samarbejde, som er indgået mellem Rudkøbing-­Simmerbølle menighedsråd, præsterne og Kassebølle Friskole, som gør det muligt for alle hjemmegående børn mellem 0­-6 år i Rudkøbing, Simmerbølle og omegn at mødes. Legestuen ledes af pædagog og forælder Rikke Vædele og sfo-leder Mette Lind Jensen.

Det er en hyggelig formiddag med sanglege, kreative aktiviteter og leg, og det giver børn i nærområdet mulighed for at mødes og styrke deres sociale udvikling igennem nye venskaber. Børnene får både mulighed for at være kreative og for at udfordre deres motorik i det spændende program vi præsenterer for dem. Vi har fokus på traditioner og årstider og vores aktiviteter bliver målrettet efter det.

Legestuen mødes hver tirsdag og torsdag kl. 9.30-­11.30.

Det koster 10 kr. pr. gang til kaffe osv. Hvert barn skal have et stykke frugt og en madpakke med. For mere info kontakt Rikke Vædele tlf. 29 24 24 36

Tilmelding kan ske til SFO­-leder, Mette Lind Jensen  – kassefritter@gmail.com