Nyhedsbrev fredag den 21. september

Din lille, varme hånd sad fast i min,
og der kom blæsten rendende med sin.

Dit blik fik gule marker med sig hjem.
Nu ejer du en længsel efter dem.

Uddrag af Frank Jægers “Det løvfald som vi kom så alt for nær” 1948

Dejlig lyrik med efterårsstemning der emmer af Langelands natur, skrevet af Frank Jæger, da jo en overgang boede i Tranekær. Vi er så heldige, at Mette og Valle, tidligere musiklærere på Kassebølle, gerne stiller op ved morgensang med klaverspil og tekster, der trækker tråde tilbage til det historisk poetiske. Tak til dem.

Eleverne er også med på “sang-råd”. Alle klasser skal finde netop deres yndlingssange til morgensang, da det er vigtigt, at man føler ejerskab til vores sangskat og har lysten til at deltage. Vi har også oprettet elevråd på skolen og fra næste uge afholdes der elevrådsmøde ca. hver 2. uge. Elevrådet råder bl.a. over en pulje penge, der skal findes en formand og der kan stilles forslag til personalemøder, bestyrelsesmøder mm.

Dette tiltag er taget på baggrund af vores værdigrundlag. Vi vil gerne give vores elever mod på og lyst til at deltage aktivt i de udfordringer, de stilles overfor i et samfund med frihed og folkestyre. Derfor lægges der vægt på, at børnene trygt kan udtrykke egne meninger i et forpligtende fællesskab med respekt for andres holdninger.

Så er det på næste lørdag den 29. september, at det er SKOLELØRDAG. Jeg har fået fat på flere af jer allerede og vi glæder os meget til at få en hyggelig dag sammen, hvor skolen kan få et tiltrængt praktisk løft. Der er mange små og større opgaver, så meldt tilbage til mig, hvis der er særlige opgaver, I vil tage. Så får jeg et overblik til dagen. 9. klasse har budt ind på at lave madbod, så de kan spare penge op til deres studietur. Fritteren bager kager til kaffebordet, der er gratis.

Angående vores stillingsopslag. Så har vi i Fritter-regi valgt at ansætte Mille i den faste stilling på 10 timer. Mille er meget vellidt af børn og forældre. Hun er kvalificeret og et stort aktiv i Fritteren. Hun vil være en rigtig god samarbejdspartner for den nyansatte og sikre en vis kontinuitet.

I barselsvikariatet har vi valgt at ansætte Sonny. Han er 32 år og netop flyttet til Langeland. Han er en aktiv mand med rødder i rollespil, spejder og musik. Han vil bidrage med spændende aktiviteter og har en del erfaring indenfor det pædagogiske felt samt ledelse. Han starter den 23. oktober.
Angående lærerstillingen har vi valgt at genopslå, da vi har vurderet at ansøgerfeltet var for smalt. Det er en fast stilling og vi vil gerne har et mere bredt udvalg.
Jeg ønsker alle en rigtig god weekend  med blæst og “bare hygge stunder”.
På vegne af skolen
Bitten Guldbjerg

Nyhedsbrev fredag den 14. september

I denne uge har vi kunne høre, at ungerne er kommet indenfor igen efter en uges leg og læring i det fri. Der er gang i den på gangene…
Vi lader ofte børnene lege i livstræets krone og samtidig skal man også kunne sætte sig ned, vente og koncentrere sig, høre efter og lytte til hinanden, udsætte sit eget behov. Begge dele er en del af livets skole 🙂

Lørdag var der på Kassebølle madkundskabsworkshop med emnet “mad fra stranden”. Det blev en virkelig hyggelig, lærerig og inspirerende dag, hvor hele familien var med. Pigerne træk i waders og store smil, mens andre var ude med snøren og fangede ål, krabber, tang og andet godt fra havet. Vi afsluttede selvfølgelig dagen med en festmiddag ved det nye udekøkken. Workshoppen var sponsoret af Nordea, Statens madpulje med flere.

I denne uge har vi også budt Bastian velkommen, han har overtaget matematik fra Steen og Bastian virker til at være en glad og god mand.

En kommende familie, som overvejer at bosætte sig på Langeland, er blevet vist rundt på Kassebølle torsdag – spændende beslutning for dem. Torsdag fik vi også besøg af Frivilligcenteret.  Vi begynder på Kassebølle med en børn/unge-samtalegruppe i oktober og der bliver udarbejdet en folder om emnet til skolelørdagen den 29. september. Det er et virkelig godt tilbud, da det er 2 garvede fagpersoner, der skal varetage det. Mere om det til skolelørdag.

Skolelørdag er om 14 dage og på tirsdag kommer det endelig program ud for dagen. Jeg sender en opgaveliste rundt både her på hjemmesiden og med mail. Hvis man ved, hvilke opgaver man vil hjælpe med på forhånd, så skriv en mail til mig med det samme. Er man forhindret i at deltage på denne skoledag, skal man melde afbud og byde ind med en anden oplagt opgave, man kan hjælpe med ved en anden lejligheden. Det er meget vigtigt for skolen, at alle bidrager til vores fællesskab både socialt, økonomisk og praktisk. Vi kan så meget ved fælles hjælp 🙂

Fra oktober vil Kassebølle og musikskolen oprette et Fælles Kassebølle kor og alle er velkomne fra svigermor til de ældste børn, der gerne vil synge. Vi åbner salen for de mindste. Jeg er korleder og Fie fra musikskolen er vores pianist. Det kommer til at koste for 500, – kr for hele familien og en sæson på er 27 gange. Pengene er til musikskolen. Opstart bliver torsdag den 25. oktober kl. 18.30 – 20.00.  Kom og syng sammen i morgensangssalen – man går altid glad hjem 🙂

Tak for denne uge med septembers himlen så blå.

Bitten Guldbjerg

 

Nyhedsbrev fredag den 7. september 

Sikke en fest, vi har haft nu igår – til Middelaldermarked på Kassebølle Friskole.

Vi havde vel 300 – 400 besøgende og skolen gjorde sig flot i det smukke vejr, med smilende ansigter, folkemusik i øret og spændende håndværk at se og føle på. Mange så Kassebølle for 1. gang og gik herfra med en god oplevelse – søde og interesserede børn. En helt perfekt måde at slutte en virkelig god og spændende middelalderuge af på.
(Tjek evt. facebook for billeder og videoer)

For det har det været. De 3 kongeriger har skabt smukke landsbyer med flot håndværk, snittearbejde, flethegn af god dansk hassel, hønse- og heste-indhegninger med rigtige høns og heste. Flere fik sig onsdag en lille ridetur, mens en høne måtte lade livet og komme i suppergryden. Urtete (salvie, citronmelisse, mynte mm) er blevet serveret i klosteret, latinske remser lært, lavendler er plantet foran skolen, land art hænger og dekorerede faner flere steder og meget, meget mere. Kom forbi og kig, hvis I ikke allerede var her igår. Det er virkelig et besøg værd. Spørg evt. jeres unger, hvordan det gik, da den adelige landmåler kom forbi, da en varulv pludselig dukke op i de Skånske skove. Dysten i De middelalderlige lege i fx balancekunst, tovtrækning mm eller Den endelig kongedyst med Valdemar i fuld rustning og hele Kong Knuds hær med ansigter sminket med camouflage-farver. Drabeligt så det ud, da Kong Knuds hær tordende over heden fra jordbakken i råb og skrig med selve Kong Knud som anfører med sin blå kappe bølgende efter sig. Sikke en dag, et leben og en glæde.

Ud over emneuge er der også nogle praktiske informationer. Fritteren holder åbent mandag efter skolelørdagen, men man skal huske at tilmelde sit barn, så vi kan vurdere, hvor meget personale, der skal møde ind den dag.

Så har vi fået sagt held og lykke til Steen, der drager mod Svendborg som ny skoleleder.

Vi er igang med at få ansøgere og det ser godt ud. Indtil der er ansat en ny lærer, vil jeg være klasselærer i 5./6. klasse. Rasmus Aaby tager Steens musik, Mia tager Tal-forståelse i indskolingen, Ingvard (tidligere forældre og forstander på Langelands Efterskole) tager filosofi i 3. /4. klasse og så har vi ansat en ny matematiklærer, en ung mand der hedder Bastian. Han kiggede lige forbi igår og virker rigtig flink. Han begynder mandag morgen. Velkommen til ham og tage godt imod ham.

Så har vi et hængeparti omkring samtykkeerklæringer i nogle klasser. Vi må ikke lave adresselister mm og sende rundt, før vi har disse erklæringer i hus. Så hvis I ved, at I ikke har fået underskrevet. Så læs det igennem, underskriv og aflevere det til os. Spørg evt. klasselæreren efter en ny, hvis man ikke har den derhjemme.

Vi har ændret morgensang lidt, så man skal forvente at morgensang varer ca. 20 min. Så skemaet først går igang 8.20.

Næste uge holder jeg møde med frivilligcenteret, da vi har fået elever nok til at oprette en børne-samtalegruppe her på Kassebølle. Man kan stadig nå at tilmelde sit barn. Ring til mig, hvis du, som forældre er i tvivl, om det er et tilbud for dit barn. Det glæder mig meget, at vi her på skolen kan tilbyde denne nye mulighed. Jeg er selv uddannet systemisk og narrativ familieterapeut og vil gå med de første gange. Jeg vender tilbage med opstarttidspunkt med mere.

Jeg vil fra næste uge begynde at ringe rundt til alle omkring 70 familier, vi er her på Kassebølle og tage en lille snak om friskole og om skolelørdagen, som er vores næste store fællesarrangement lørdag den 29. september. Denne lørdag er der skolepligt, så hvis man ikke kan møde op, skal man melde det til sin klasselærer. Alle har fri om mandagen, men Fritteren har som skrevet åben. Husk tilmelding.

Tak for en fantastisk og begivenhedsrig uge. Kig her ud og husk, at I forældre altid er velkomne til at deltage i undervisningen og tage med jeres barn i skole. Det er meget hyggeligt at se jer 🙂

Rigtig god weekend

Bitten Guldbjerg (Biskop Absalon)

 

Nyhedsbrev fredag den 31. august 2018

Denne uge begyndte med herlige hyggelige klassedage.

Nogle dragende mod Spodsbjerg camping, andre sejlede helt til Strynø. Så var der dem, der tog ned ad Nørrebro og dem der samledes om bålet for at lave pandekager i Gryden. De sidste smuttende ud på landet til Nørrehavegård og alle steder kom der positive tilbagemeldinger. Særligt 3. og 4. klasse tog en nat på Strynø i regnvejr i stiv arm og blev der helt til onsdag. Alle hjalp med opvask, oprydning og orden – fantastisk oplevelse at overleve i naturen og gøre det sammen 🙂 Glade og måske lidt trætte børn og voksne efter gode dage i det fri.

Det er også tiden, hvor klasserne afholder forældremøder og jeg kigger rundt til jer og hilser på. Det er dejligt, at se de forskellige klasser og den store opbakning, der er til disse møder. Jeg har delt en oversigtskalender rundt – udformet som en folder. Jeg vedhæfter den lige her, hvis nogle forældre har været forhindret i at deltager i forældremøderne.
Kassebølle Friskoles – brochure arrangementer

Jeg begynder desuden at ringe rundt til alle familier efter emneugen næste uge. Vi skal så småt igang med at planlægge skolelørdag sidste weekend i september (den 29. sep.)
Det er en dag, hvor vi når rigtig langt, når den er organiseret. Det betyder, at vi skal have et overblik over, hvad alle familier kan byde ind med, som støtte og hjælpe til vores fælles projekter her på Kassebølle. Vi er fuldstændig afhængige af, at vi alle giver en hånd med og heldigvis ofte hygger os med det. Det giver vores skole og børn en følelse af sammenhængskraft, når vigør ting sammen –  ALLE mand.

Desuden vil jeg kort anbefale, at man derhjemme tager en snak om, hvorvidt det er en mulighed for jeres familie at være hostfamily for en af vores volentørs, der ankommer til februar. Der er længe til, men godt allerede nu at overveje det. Meld tilbage til mig, hvis man har spørgsmål, overvejer det eller har besluttet sig for at prøve. Der kommer mere info om de 2 volentørs, når vi har fundet de 2, vi endeligt skal have.

Vi opretter en samtalegruppe for børn her på Kassebølle i samarbejde med  Langland frivilligcenteret, da flere har meldt tilbage på det. Der vil komme flere oplysninger om de praktiske forhold om et par uger. Dette tilbud er til børn, der fx kæmper med selvværd eller andre problematikker, hvor det kan være godt at have et forum at dele det i, få opbakning og støtte fra andre. Henvend jer til mig, hvis I har brug for at vide mere.

Næste uge er det så – sørme endelig sandt, at det er MIDDELALDERUGE. Vi har de sidste par uger sunget folkeviser og fået fortalt folkeeventyr fra en tid, hvor der både var elvere, troldmænd, riddere, munke og skøn-jomfruer. Eleverne har fået præsenteret de 3 kongeriger med Svend, Knud og Valdemar fra den tidlige middelalder. Alle eleverne bliver inddelt mandag morgen og der er 5 typer roller, som eleverne kan vælge i samarbejde med deres konge, som forøvrigt bestemmer alt. ALLE skal have et krus med, da Kroen laver suppe og andre små retter i løbet af ugen, som de kan smage. Onsdag vil Kroen slagte en høne, hvor fjerene og hønsefødderne vil blive brugt af heksen og resten af hønen kommer i gryden. Det er selvfølgelig frivilligt at være med.

Hele middelalderugen kulminerer om torsdagen med rigtig liverollespil fra kl 10.00 – 15.00, hvor vi også får besøg udefra af en adelige landmåler ( det er hemmeligt) og vi har spændende plots, konkurrencer i De middelalderlige lege, kongekampen på heden og Øvrigheden, der kommer forbi de 3 landsbyer og vurderer på æstetik, viden og håndværk. Kl 15.00 – 16.00 vil Jeanne, Rasmus Aaby og jeg være her, så ungerne må gerne blive her. Fritteren holder åbent som sædvanligt.

Kl 16.00 til 19.00 etableres et spændende MIDDELADERMARKED. Kom i noget middelalderagtigt – det bliver sjovt for os Alle 🙂
Følgende boder kommer og gæster.

 • Keramik – fra Ingvard Hansen
 • Vokslys – børnene kan få lov at prøve og Honning ved Svend Aage. (Langelands biavlerforening)
 • Æbler, pærer og blommer fra Frugtplantagen Strandlyst
 • Æg fra Rifbjergstrandvej
 • Kandiserede æbler – Ida Friis
 • Pilefletterne fra Lohals
 • Vafler, kaffe og kage – sælges af Kassebølle Legestuen
 • Tangsnedkeren sælger fransk nougat med tang (selvfølgelig)
 • Svendborgssund Bryghus
 • Lene Vie kommer med sin væv – hun væver med klude
 • Lise Westergård hvidløg m flettede ranker
 • Hans Erik Theodorsen, træarbejde (økseskafter m.v..)
 • Gitten fra Lamaland kommer med sin spinderok
 • Bente Littau kommer gerne med bagværk og brombærsyltetøj
 • Ole Keller kommer gerne og laver træarbejde

Vi har talt med børnene om, at vores gæster på Kassebølle skal have en god oplevelse ved at komme her og gæster skal føle sig velkommen. Så vil I voksne hjælpe os med det. Hils og spørg ind til de forskellige håndværkere, de kommer for at vise os deres spændende håndværk og varer.

Menuen bliver:

 • Økologisk kød fra Nørrehavegård
 • Middelalder kålsalat med spidskål, æbler mm og kartofler
 • Kuvertbrød fra Stær Bageri
 • 50 kr i pr. kuvert.

EKSTRA INFO OM MIDDELALDERMARKED SE UNDER NYHEDER – her på hjemmesiden.

DETALJERET PLAN OVER UGEN OG ROLLER.

Vel mødt

På skolen og egne vegne Bitten

 

 

Nyhedsbrev fredag den 24. august 2018

Mandag morgen stod i Benny Andersens tegn med sange og digte skrevet af ham.

Livet er smalt og højt (1974) fra Personlige papirer

En tændstik blusser op i verdensrummet
belyser kort et ansigt før den slukkes.
I mørket mødes hænder
berører kort hinanden før de stivner.
Ord sendes ud.
Nogle få når frem til et øre
huskes muligvis en tid.
Målt på langs er livet kort
men lodret målt uendeligt
en dirrende fiber i dødens muskel.
Kys med det samme
før kysset rammer et kranium.
Snart er du ingen
men nu har du læber
og tændstikker.

En forfatter af stor betydning for Danmark.

Ellers er der blevet fortalt folkeviser og folkeeventyr fra middelalderen, da vi allerede er i fuld gang med at forberede os mentalt på vores middelalder emneuge i begyndelsen af september.

I den forbindelse vil jeg bede jer om, at kigge efter rekvisitter, kostume eller andet, der er oplagt at bruge til middelaldertema både til børn og voksne. Vi vil tirsdag sende mere info ud om ugens program. Ring eller skriv, hvis der er spørgsmål.

Alle er velkomne til at sætte en bod op torsdag den 6. september, hvor der er MIDDELALDERMARKED for alle, skriv hvis det har jeres interesse til skoleleder@kassefri.dk Kom gerne klædt i middelalderagtigt kostume 🙂Invitation middelaldermarked2.jpg

Mandag og tirsdag i den kommende uge er der klassedage i alle klasser. Det er et nyt initiativ, der i tråd med vores temadag om trivsel, vil sætte fokus på Kassebølle tryghed og glæde for alle. Vi ønsker en hverdag, der afspejler vores kerneværdier.

Så vil jeg slutte af med at ønske Steen – klasselærer i 5./6. et stort tillykke med sin nye stilling, som skoleleder i Svendborg. Han taler med klassen om det mandag og vi ønsker selvfølgelig Steen alt det bedst fremover i det nye job.

Vi arbejder på at finde en god overgang til eleverne, indtil en ny lærer er ansat. Vi informerer de involverede klasser, så snart planen er endelig færdig.

Rigtig god weekend til alle
På skolens og egne vegne

Bitten Guldbjerg

 

Nyhedsbrev fredag den 17. august 2018

Vi har i denne uge til morgensang sunget en del sange med tekster af Halfdan Rasmussen. Mange børn kender jo Ane lagde anemoner..., men selv siger Halfdan Rasmussen;

Jeg skriver sjove digte 
Jeg skriver også triste
de første læser andre folk
selv læser jeg de sidste                 (og os i overbygningen :))

Vi har på vores temadag onsdag talt om – både det, at være trist og glad. Hvordan vi hjælper hinanden, er en god ven og hvad hver enkelt elev ønsker og kan bidrage med.
Ønskerne hænger nu, som små blade på 3 træer i morgensangssalen. Kom forbi og læs 🙂

 

Så har der i dag været fredagsbod og 9. klasse er meget tilfredse med salget. Der er mange kunder i biksen. 10 kr for mad og 5 kr for juice/muslibar mm. Det fortsætter næste fredag

På søndag er der St. Legedag og Susana fra Støtteforeningen har været til morgensang og fortalt lidt om det. Det er fra kl 13.00 – 17.00 – gratis og alle er velkomne. Ligeledes har Jens – Tangsnedkeren været med blæretang, ruser, net, samt vist hvordan man stryger rejer m.m. til inspiration i det hele taget til store og små, men også som en reminder om, workshop lørdag den 8. september her på Kassebølle. Husk tilmelding til mig.
Tjek facebook
https://www.facebook.com/Kassebølle-Friskole-218269551894929/

I den kommende uge begynder forældremøderne. De fleste vil blive afviklet i løbet af august og begyndelsen af september. Det er rigtig vigtigt, at vi mødes og får taget hul på det nye skoleår sammen i klasserne. Så vel mødt. Skulle der forøvrigt være nogle forældre, der har nøgler til skolen derhjemme, kan I tage dem med, så vi kan få os et overblik.

Den første uge i september laver vi skolen om til et sted i middelalderen og her har vi brug for jeres hjælp. Begynd allerede nu at finde tøj frem både til voksne og børn, der kan matche middelalder designet 🙂 Vi kommer også til at få brug for liggeunderlag mm til våben og ja, generelt, hvis jeres familie har noget, der er helt oplagt at bruge til middelalderemnet, så kontakt mig.

Torsdag den 6. september middelalder vil vi lave middelaldermarket og har man noget, der kan sælges under disse middelalderforhold, så ring/skriv til mig. Dagen afsluttes med fællesspisning fra kl 17.00 – 19.00. Så skriv det allerede i kalenderen.

Tak for endnu en dejlig uge og rigtig god weekend til alle.

Skoleleder – Bitten Guldbjerg

 

Nyhedsbrev fredag den 10. august. 2018

Så er vi i gang og sikke en velkomst. Vi havde i går torsdag 1. skoledag med alle de søde 0.klasse familier, nye lærere og flere nye elever i de ældre klasser og så skoleleder selvfølgelig. Det bliver spændende for os nye, at blive en del af Kassebølle fællesskabet fremover 🙂

For når man træder ind over dørtærsklen på Kassebølle, så er man en del af os og fællesskabet. Det fortalte Cecilia fra sidste års 9. klasse i hendes tale til alle 0.klasserne. Det var meget rørende og dejligt at have besøg af flere gamle elever og lærere denne 1. dag – både til udvidet morgensang og efterfølgende reception.

Jeg vil også sige tusind tak for smukke taler, sange, blomster og meget fine gaver. Bl.a. et stort portræt af Grundtvig, der nu kan holde øje med os på kontoret, en taske fyldt med fortællinger som har været Torben Jørgensens (tidligere skoleleder på Kassebølle) og en lille fin stikling af et paradistræ som har sin helt egen Kassebølle historie. Alt har fundet sin plads ind på kontoret, som nu befinder sig ved siden af køkkenet. (som i gamle dage, er der flere, der siger)

Med et nyt skoleår følger nye skemaer mm. I 3./4. klasse har vi indført nye friskolefag, som fortælling, demokrati/filosofi og sang/rytmik/musik. Fra 5. klasse og op til 9. klasse er der valgt valgfag og de går i gang fra uge 35, vi venter lige på musikskolen. Vi har stadig idræt, hvor jeg vil minde om, at alle selvfølgelig tager håndklæder med, fordi vi afslutter idræt med et bad.

Så er der nyt omkring Fritteren. Hvis man ikke ønsker at fortsætte i Fritteren, så husk at afmelde jeres barn, dette sker ikke automatisk. Samtidig er det vigtigt, at børn der ikke går i Fritteren mere, men fx skal hjem med bussen kl. 14.00 eller andet, ikke behøver at gå hen til Fritteren, da det giver unødig uro omkring, hvem der egentlig skal i Fritter og ikke. Alle børn kan selvfølgelig benytte legepladsen og andet, mens man venter på bussen, far eller mor 🙂

På fredag er der igen fredagsbod med 9. klasse, der tjener penge til deres studietur. Det er samme faste priser 10 kr. for mad og 5 kr. for juice/musli-bar.

Kig engang forbi hjemmesiden, der er ved at blive opdateret. Særlig feltet med nyheder er vigtigt. Der kan man klikke på overskrifterne og så dukker der mere info op om begivenheden. Fx Madworkshop for hele familien 8. september på Kassebølle

Denne workshop kræver tilmelding og der er plads til 10 familier. Der kommer også en artikel i Øboen i næste uge og det er først til mølle, så tjek det ud nu.

Stor legedag er lige om hjørnet søndag den 19. august og det er en fast og hyggelig tradition på Kassebølle, hvor lokale foreninger har mulighed for at præsentere deres aktiviteter, så børnene kan prøve det af og spørge lidt ind til de forskellige ting. Jeanne sender også en mail rundt, der beskriver, hvad de har brug for af hjælpere og kagebagning mm.

I næste uge onsdag den 15. august har vi årets 1. temadag omkring trivsel. Det er meget vigtigt for os, at alle Kassebøllebørn har det godt – også med hinanden. Vi er blevet inspireret af materiale fra Red Barnet og glæder os til at begynde skoleåret med fokus på 1 af vores vigtige kerneværdier trivsel.

Rigtig god weekend og tak for en god begyndelse herfra.

På skolens og egne veje

Bitten Guldbjerg

 

KASSEBØLLE FRISKOLE 2018-19

 

Nyhedsbrev uge 26

Kære alle.

Så blev det tid til mit sidste nyhedsbrev.

Ugen har været præget af teater og sommerferiestemning

En god og hyggelig afsked med 9. klasse og deres forældre. Det er jo altid lidt specielt at sende en afgangsklasse videre.

Ellers kan vi sige at vi havde en fin sommerfest med en lidt alternativ teaterforestilling, hvor der blev spillet både inde og ude. En hyggelig fællesspisning sluttede aftenen af. Vi håber alle havde en god teateroplevelse selv om man ikke fik set alle stykker. Stor tak til alle elever for deres engagement i de forskellige grupper. Det var dejligt at se alle elever på scenerne.

I går havde vi så lidt oprydning, rengøring og start på flytning af klasser på skolen og nogle af klasserne har været på tur som afslutning. 7. klasse overnattede på skolen fra onsdag til torsdag.

I dag har vi så sendt en lille flok 9. klasses elever afsted fra skolen og resten af eleverne på sommerferie.

Selve dagen har været tilrettelagt af 9. klasse og der blev budt på optræden, den traditionelle karamelkastning og en bolddyst mod lærerne.

En rigtig god og hyggelig afslutningsdag.

Vi kan lige nævne at skoleskemaerne for næste år er lavet, så i næste uge kan I lige holde øje med jeres mailboks. De dukker op der.

Det var jo så også sidste skoledag for mig. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til alle for at jeg har fået lov til at være en del af Kassebølle Friskole i de sidste tre år. Det har været sjovt, spændende, lærerigt og somme tider udfordrende at være leder her.

God ferie og god sommer til alle.

På skolens og egne veje

Benny Christensen

Det er også signalet til lederskifte på skolen.

God weekend til alle

På Skolens vegne.