nyhedsbrev uge 33

Nyhedsbrev uge 33

Kære alle.

Så er vi kommet i gang med skoleåret 2017/2018 og det har været en rigtig god oplevelse.

Vi er blevet mødt af mange glade børn og forældre og havde en rigtig fin dag.

I dag har vi så kørt fuldt på med det almindelige skema. Næste uge er en ganske almindelig undervisningsuge, hvor vi så prøver at komme hele skemaet igennem.

God weekend til alle.

På skolens vegne.

Benny Christensen

Nyhedsbrev uge 31

Kære alle.

Så er sommerferien ved at være ovre og vi er begyndt at forberede os på det kommende skoleår. Vi har jo første skoledag på torsdag d. 10. august kl. 8.00 hvor vi udvider morgensangen lidt og inviterer forældre på en kop kaffe efter morgensangen. Vi håber mange vil møde op og være med til at sætte skoleåret godt i gang.

Der er på mange fronter gang i planlægningen af det kommende skoleår. I overbygningsklasserne vil der nok blive brugt mere materiale fra digitale platforme og der stilles også større krav til os som skole i forhold til hvilke informationer vi skal kunne hente. Derfor er det vigtigt for os at alle elever har mulighed for at kunne arbejde med en pc. Vi skal derfor opfordre jer til at sørge for at børnene er udstyret med en computer med skolerelevante programmer, når skoleåret starter. Hvis enkelte ikke har mulighed for det vil skolen gerne prøve at hjælpe med en løsning.

Meget kort inde i skoleåret tager vi alle sammen på lejrskole. Vi spurgte inden ferien om der var forældre som ville give et nap med på lejrskolen til f.eks. madlavning. Der er stadig mulighed for at melde sig. Vi skulle gerne have et samlet overblik over lejrskolen når vi holder forældremøde d. 22. august.

Vi ønsket et rigtig godt og spændende skoleår 2017/2018 for alle på Kassebølle Friskole.

NB!  Dette kommer som mail, fordi vores hjemmeside er blevet hacket. Vi har ikke i øjeblikket mulighed for at lægge ting ind på den.

På skolens vegne

Benny Christensen