Velkommen til skoleåret 2017-2018

Velkommen til skoleåret 2017/2018 på Kassebølle Friskole.

Kære alle elever, forældre, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Så er sommerferien ved at være slut og det er tid til at tage hul på et nyt skoleår på Kassebølle Friskole.

Vi glæder os meget til at komme i gang og håber selvfølgelig det samme gælder for jer. Hvert år sker der noget nyt på en skole og vores er ingen undtagelse. I år har vi skiftet lidt ud i lærerstaben. Ingrid Strandby er stoppet for at gå på efterløn. Vi har ansat Helle Rabølle Knudsen som ny lærer og i år har vi Anna Toft som er praktikant fra Den Frie Lærerskole

De almindelige dagligdags rutiner er stort set de samme, men vi vil dog prøve at være lidt mere præcise i vores kommunikation omkring det der sker på skolen og dagenes forløb. Bl.a. vil prøve at skabe lidt mere liv omkring starten på dagen, så vores morgensang bliver et godt udgangspunkt for en god skoledag. Den fælles start, hvor vi møder hinanden er en vigtig del af friskolens virke.

Vi holder fast i nogle af de nye tiltag fra sidste år med temadage og lidt ændringer i de mere traditionsbundne arrangementer. Det vil fremgå af kalenderen.

Vi holder fast i, at der hver uge kommer et nyhedsbrev på hjemmesiden og at klasselærerne også sender nyhedsbreve ud om fredagen. Vi vil prøve at begrænse Lektieplan til kun at handle om lektier.

Vi ser frem til et godt, givende og spændende skoleår sammen.

På vegne af skolens medarbejdere

Benny Christensen