Fredagsbrev uge 17.

Fredagsbrev                                                                                          25. april 2015

For uge 17

Nyt fra skolen

Kære alle

I går havde jeg møde med endnu et forældrepar, der gerne vil have deres søn på prøve på Kassebølle Friskole. Jeg har aftalt med Trine som er klasselærer, at Jakob (1.kl.) kommer på prøve mandag den 4 maj og 14 dage frem.

Ligeledes har vi i går sagt farvel og på gensyn til 3 fantastiske drenge fra Strynø, som starter efter sommerferien i 5 klasse.

Jeg tror på en lysere fremtid for vores dejlige skole med de skønneste børn.

Derfor ville det være super godt og vigtigt med PR-gruppe, der er er i stærkt samarbejde med ledelsen og bestyrelsen. Så kære forældre til de skønne børn, var de det ikke noget for jer?

Nu nærmer sig den store dag for de unge smukke mennesker, nemlig deres konfirmation, og på søndag skal Louise konfirmeres kl. 10.00 i Lindelse Kirke. Du og din familie ønskes hjertelig tillykke med den store dag, fra alle os på Kassebølle.

På onsdag til projektdag holder skolen en fælles ”skolens forskønnelsesdag” hvor alle eleverne fra 0-8 klasse deltager. Vi bliver delt ind i 3 grupper.

Gruppe 1: 0. + 1. + 2. klasse.

Gruppe 2: 3. + 4. + 5. klasse.

Gruppe 3: 7. + 8. klasse.

Dagen går ud på, at vi alle starter i klasserne og får gjort forårsrent, får smidt ud og gemt det der skal gemmes (så husk tasker til glemte/gemte sager). Derefter skal vi os ud på de øvrige indendørs arealer på skolen og give en hånd med.

Vi har valgt sådan en dag, fordi vi på skolen mener, at det er med til at give eleverne ejerskab og at de også godt må være med til at holde rent, nu hvor i forældre har knoklet på et helt skole år.

Måske sidder der nogle forældre som har lyst til at bage formiddagsboller til eleverne, så de i pausen kan få en bolle og et glas saftevand. Send mig gerne en mail herom jeanne@kassefri.dk

På søndag er der deadline på ansøgningen til lederstillingen. Da de bliver mailet til bestyrelsen, ved jeg ikke hvor mange ansøger vi har, men spændende bliver det. Til lærere/pædagog stillingerne har der været et par stykker forbi og en del der har haft ringet, som gerne vil ned og se skolen og Fritteren.

God weekend

Jeanne